Adres

Kerkepas 16, 6651 JJ Druten

Telefoonnummer

06 – 30 05 44 34

BEHANDELINGEN

Huidverzorging

Meer dan thuisverzorging alleen
Jean D’Arcel begrijpt jouw huid en daarom weten we wat zij nodig heeft. Natuurlijk vindt het grootste deel van de verzorging van je huid thuis plaats. En vanzelfsprekend gebruik je daar de juiste producten, die voorzien zijn van de broodnodige werkstoffen. Als je een nog beter resultaat wilt bereiken, waar kan je dan nog beter heengaan om de wensen, problemen en behoeftes van je huid nog intensiever na streven dan in een professionele schoonheidssalon?

Salonbehandelingen
Het beste advies voor uw huid begint met een regelmatig bezoek aan de schoonheidssalon. Jouw schoonheidsspecialist weet immers het beste hoe je je huid optimaal kan verzorgen; ze kan je adviseren over geschikte producten, maar natuurlijk over de juiste behandelingen die je in haar salon kan ondergaan.

Jean D’Arcel biedt een uitgebreide reeks van behandelingen in verschillende prijsklassen. Het gaat om behandelingen die gericht zijn op specifieke doelen, zoals:

  • weer in balans brengen van de droge, gevoelige, couperose, gemengde, vette en/of verontreinigde huid
  • wegnemen van vitamine, vocht, vet of mineralentekorten in de huid
  • voorkomen en wegnemen van huidverouderingsverschijnselen (anti-aging)
  • speciale trendbehandelingen

Behandelingssystemen
De schoonheidsspecialist gebruikt in de salon soms producten die niet beschikbaar zijn voor de verkoop. Het gaat om speciale producten waarvoor extra kennis nodig is en die je dus niet zomaar thuis kunt gebruiken. In veel speciale behandelingen gebruikt de Jean D’Arcel schoonheidsspecialist unieke behandelingssystemen; ook wel traitements, treatments of ‘kitjes’ genoemd. Hierin zit een set met verzorgingsproducten die geschikt is voor één volledige en persoonlijke salonbehandeling.

Weldaad voor decolleté en hals
Behalve het gezicht, zijn decolleté en hals uiterst kwetsbare gebieden, waar verouderingsprocessen helaas vaak als eerste zichtbaar worden. Met een aantal uitgekiende salonbehandelingen, die ondersteund worden met producten voor thuis, kan de schoonheidsspecialist deze effectief bestrijden. Je kunt bijvoorbeeld behandelingen met speciale maskers en vliezen voor collageenopbouw krijgen en ook algenmaskers worden vaak in de salon gebruikt.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige mechanische afslijping van de bovenste huidlagen met behulp van aluminium kristallen. Met de dermabrasie methode worden de dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden effectief verwijderd. Het is een super peeling die een totale regeneratie van de huid bewerkstelligt.

Door de verwijdering van oude cellen uit de opperhuid wordt het lichaam gestimuleerd tot natuurlijke aanmaak van nieuwe jonge huidcellen. Microdermabrasie werkt goed bij de aanpak van specifieke huidproblemen zoals: pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acne putjes en littekens.

Microdermabrasie is veilig toe te passen op alle huidtypen en huidtinten. Mits men zich aan de voorschriften houdt.
Afhankelijk van de aard van uw specifieke huidprobleem kan er een behandelplan worden gemaakt. Er zijn meestal zo’n 3 tot 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Uitzonderingen daargelaten.

Micro dermabrasie kan overigens ook prima eenmalig toegepast worden om de huid gewoon wat op te frissen. Wij adviseren om naast de behandelingen in ons instituut deze thuis voort te zetten met behulp van de juiste producten.
Voor ieder budget is er een passende creme in ons assortiment. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Huidanalyse

Met behulp van een computerprogramma, een handcamera en diverse filters wordt:  vocht, keratine, poriën , sebum, pigment en reliëf gemeten. 

Het programma analyseert de gemeten waarden, zet ze op een rijtje en formuleert een huidadvies. Dit huidadvies wordt weergegeven met grafieken en foto’s.

Reageren
Stuur Jeanet een bericht!
Hoi,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!