• afb1a
  • afb2a
  • afb3a

Aanbieding!

Veredel je huid met de make-up die zij verdient
De nieuwe SKINCARE-INSPIRED MAKE-UP van REVIDERM.

Ontwikkeld in samenwerking met de internationale make-up artiest GIOVANNI FASIELLO; met de hoge eisen van een intelligente, doordachte huidverzorging, verenigt de nieuwe make-up lijn het beste voor je huid: WAARDEVOLLE MINERALEN en speciaal geselecteerde WERKSTOFFEN.

Deze maken de make-up zo zuiver en reinigend, dat deze zelfs op de gevoelige huid en na cosmetische behandelingen, zoals microdermabrasie, probleemloos gebruikt kan worden. Het voelt licht aan, laat de huid ademen en geeft je een gezonde uitstraling.

Mesotherapie2M cosmetische mesotherapie zorgt voor: een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en plooien en een optimale conditie van de huid. Het resultaat is echt ongelooflijk. Velen denken zelfs dat deze foto’s gemanipuleerd zijn, maar ze zijn echt het resultaat van 5 behandelingen met 2M cosmetische mesotherapie, bij een vrouw van 62 jaar. Vaak is na de cosmetische mesotherapiebehandeling het gebruik van fillers of Botox niet meer nodig, hoogstens nog voor één of twee hele diepe plooien.

Medex Cosmetische Mesotherapie
Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om wanneer uw “gewone” huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn, door middel van injecties spectaculaire resultaten te boeken. Bij het grote publiek is meestal alleen Botox bekend, zelfs zo bekend, dat bijna alle vormen van deze relatief nieuwe “anti-ageing” behandelingen zo genoemd worden. Echter, er zijn veel meer mogelijkheden. Afhankelijk van het doel van de behandeling is er de keus uit: botox, cosmetische mesotherapie, fillers / injectables of fruitzuren.

Wat is Cosmetische Mesotherapie
Mesotherapie is een verzamelnaam voor oneindig veel toepassingen en mogelijkheden. Simpel gezegd, komt het bij Cosmetische Mesotherapie er op neer dat “werkstoffen” i.p.v. van óp de huid, (zoals dat met crèmes gebeurt) ín de huid worden gebracht. Het bereikte resultaat is afhankelijk van het aantal mesotherapiebehandelingen, de soorten werkstoffen en de concentratie daarvan.
 
Welk resultaat mag u verwachten?
Indien het juiste aantal Cosmetische Mesotherapie-behandelingen gegeven wordt met de juiste werkstoffen in de juiste concentratie, zijn de resultaten verbluffend. 5 behandelingen met een tussenpoos van 1 à 1,5 week zijn nodig om een resultaat te boeken waarbij de huid weer in een perfecte conditie is. Zonder voorbehoud kan gesteld worden, dat u ziet dat na de behandelingen iemands (uw) huid er weer uitziet als voor jaren terug.
 
Zonder naalden.
Cosmetische Mesotherapie is vooral bekend van het feit dat er met een pistool - d.m.v. kleine naaldjes - werkstoffen diep in de huid worden gebracht. Houdt u niet van naalden maar wilt u toch Mesotherapie, dan is er nu dé oplossing. Mesotherapie zonder naalden, maar met dezelfde resultaten. Hierbij worden elektrische pulsen aan de huid gegeven (elektroporatie) d.m.v. het zogenaamde Mesotherapy Instrument. Het bijzondere hierbij is dat er door optimale keuze van pulsfrequentie en pulsintensiteit tijdelijk hydrofiele kanalen ontstaan in de huid, waardoor de wateroplosbare werkstoffen uitermate goed de huid in kunnen penetreren. Door de elektrische pulsen ontstaat tevens direct een mooi liftend effect (elekto-osmotisch effect).