Aanbieding!

Zomer behandeling 2018

De beste tijd om vitaminen voor lichaam en huid te tanken.
Het vitamineconcept met hydraterende en verstevigende werkzame stoffen zorgen voor een gladder en egaler huidbeeld. Duur van deze behandeling incl. Harsen/epileren en heerlijke gezichtsmassage 90 minuten €73,50
 

Micro-Needling

Wat is Micro-Needling?
Micro-Needling is een behandelingsprocedure waarbij met een rollertje de huid wordt geperforeerd. In de kop van de DTS roller bevinden zich 540 zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.

Wat is het doel?
Het doel van Micro-Needling is structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van Micro-Needling is dat er op natuurlijke en veilige wijze een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

Hoe vaak moet u behandeld worden?

Micro-Needlen doet men in eerste instantie in kuurverband. Een gemiddelde kuur bestaat uit een 6-tal behandelingen met doorgaans 4 weken tussen de behandelingen in. Daarna kan men onderhoudsbehandelingen ondergaan.

Zijn de behandelingen pijnlijk?
Micro-Needlen geeft een apart gevoel op de huid wat het beste te omschrijven is als licht irritant tot licht pijnlijk. De behandeling wordt uitgevoerd met een vibrerende roller.

Is het veilig?
Micro-Needlen is volkomen veilig wanner er volgens de voorschriften wordt gehandeld.De rollers die gebruikt worden zijn steriel verpakt en worden na gebruik in een naaldenbak weggegooid.

Wanneer ziet u resultaat?
We zijn gewend om in aantallen behandelingen te denken. Echter bij Micro-Needling gaat die manier van meten niet op. Het resultaat van een Micro-Needling kuur laat even op zich wachten. In het geval van anti-aging wensen is het wellicht handig om te weten dat het minimaal 6 weken duurt om collageen aan te maken en dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Voor alle duidelijkheid u gaat al wel resultaat zien in de loop van uw kuur, maar het eindresultaat van de kuur heeft u pas  4 tot 6 maanden na de laatste behandeling.