• afb1a
  • afb2a
  • afb3a

Aanbieding!

Nu tijdelijk verkrijgbaar grootverpakking Duo set.
Lait perfection, lotion perfection.
De perfecte manier om uw huid dagelijks te reinigen.


 

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige mechanische afslijping van de bovenste huidlagen met behulp van aluminium kristallen. Met de dermabrasie methode worden de dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden effectief verwijderd. Het is een super peeling die een totale regeneratie van de huid bewerkstelligt.

Door de verwijdering van oude cellen uit de opperhuid wordt het lichaam gestimuleerd tot natuurlijke aanmaak van nieuwe jonge huidcellen. Microdermabrasie werkt goed bij de aanpak van specifieke huidproblemen zoals: pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acne putjes en littekens.

Microdermabrasie is veilig toe te passen op alle huidtypen en huidtinten. Mits men zich aan de voorschriften houdt. 
Afhankelijk van de aard van uw specifieke huidprobleem kan er een behandelplan worden gemaakt. Er zijn meestal zo'n 3 tot 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Uitzonderingen daargelaten.

Micro dermabrasie kan overigens ook prima eenmalig toegepast worden om de huid gewoon wat op te frissen. Wij adviseren om naast de behandelingen in ons instituut deze thuis voort te zetten met behulp van de juiste producten.
Voor ieder budget is er een passende creme in ons assortiment. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.