• afb1a
  • afb2a
  • afb3a

Aanbieding!

Veredel je huid met de make-up die zij verdient
De nieuwe SKINCARE-INSPIRED MAKE-UP van REVIDERM.

Ontwikkeld in samenwerking met de internationale make-up artiest GIOVANNI FASIELLO; met de hoge eisen van een intelligente, doordachte huidverzorging, verenigt de nieuwe make-up lijn het beste voor je huid: WAARDEVOLLE MINERALEN en speciaal geselecteerde WERKSTOFFEN.

Deze maken de make-up zo zuiver en reinigend, dat deze zelfs op de gevoelige huid en na cosmetische behandelingen, zoals microdermabrasie, probleemloos gebruikt kan worden. Het voelt licht aan, laat de huid ademen en geeft je een gezonde uitstraling.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige mechanische afslijping van de bovenste huidlagen met behulp van aluminium kristallen. Met de dermabrasie methode worden de dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden effectief verwijderd. Het is een super peeling die een totale regeneratie van de huid bewerkstelligt.

Door de verwijdering van oude cellen uit de opperhuid wordt het lichaam gestimuleerd tot natuurlijke aanmaak van nieuwe jonge huidcellen. Microdermabrasie werkt goed bij de aanpak van specifieke huidproblemen zoals: pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acne putjes en littekens.

Microdermabrasie is veilig toe te passen op alle huidtypen en huidtinten. Mits men zich aan de voorschriften houdt. 
Afhankelijk van de aard van uw specifieke huidprobleem kan er een behandelplan worden gemaakt. Er zijn meestal zo'n 3 tot 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Uitzonderingen daargelaten.

Micro dermabrasie kan overigens ook prima eenmalig toegepast worden om de huid gewoon wat op te frissen. Wij adviseren om naast de behandelingen in ons instituut deze thuis voort te zetten met behulp van de juiste producten.
Voor ieder budget is er een passende creme in ons assortiment. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.