Aanbieding!

Zomer behandeling 2018

De beste tijd om vitaminen voor lichaam en huid te tanken.
Het vitamineconcept met hydraterende en verstevigende werkzame stoffen zorgen voor een gladder en egaler huidbeeld. Duur van deze behandeling incl. Harsen/epileren en heerlijke gezichtsmassage 90 minuten €73,50
 

Huidverzorging

Meer dan thuisverzorging alleen
Jean D’Arcel begrijpt jouw huid en daarom weten we wat zij nodig heeft. Natuurlijk vindt het grootste deel van de verzorging van je huid thuis plaats. En vanzelfsprekend gebruik je daar de juiste producten, die voorzien zijn van de broodnodige werkstoffen. Als je een nog beter resultaat wilt bereiken, waar kan je dan nog beter heengaan om de wensen, problemen en behoeftes van je huid nog intensiever na streven dan in een professionele schoonheidssalon?
 
Salonbehandelingen
Het beste advies voor uw huid begint met een regelmatig bezoek aan de schoonheidssalon. Jouw schoonheidsspecialist weet immers het beste hoe je je huid optimaal kan verzorgen; ze kan je adviseren over geschikte producten, maar natuurlijk over de juiste behandelingen die je in haar salon kan ondergaan.
 
Jean D’Arcel biedt een uitgebreide reeks van behandelingen in verschillende prijsklassen.
Het gaat om behandelingen die gericht zijn op specifieke doelen, zoals:
• weer in balans brengen van de droge, gevoelige, couperose, gemengde, vette en/of verontreinigde huid
• wegnemen van vitamine, vocht, vet of mineralentekorten in de huid
• voorkomen en wegnemen van huidverouderingsverschijnselen (anti-aging)
• speciale trendbehandelingen
 
Unieke eenpersoons en trendy behandelingssystemen
De schoonheidsspecialist gebruikt in de salon soms producten die niet beschikbaar zijn voor de verkoop. Het gaat om speciale producten waarvoor extra kennis nodig is en die je dus niet zomaar thuis kunt gebruiken. In veel speciale behandelingen gebruikt de Jean D’Arcel schoonheidsspecialist unieke behandelingssystemen; ook wel traitements, treatments of ‘kitjes’ genoemd. Hierin zit een set met verzorgingsproducten die geschikt is voor één volledige en persoonlijke salonbehandeling.
 
Weldaad voor decolleté en hals
Behalve het gezicht, zijn decolleté en hals uiterst kwetsbare gebieden, waar verouderingsprocessen helaas vaak als eerste zichtbaar worden. Met een aantal uitgekiende salonbehandelingen, die ondersteund worden met producten voor thuis, kan de schoonheidsspecialist deze effectief bestrijden. Je kunt bijvoorbeeld behandelingen met speciale maskers en vliezen voor collageenopbouw krijgen en ook algenmaskers worden vaak in de salon gebruikt.